Majoitus Toholammilla – laadukkaita huoneita luonnon keskellä

Maaseutuhotelli Hirvikoski tarjoaa viihtyisän ja kodikkaan majoituksen Toholammilla, Sykäräisen kylässä. Yli 50 vuotta palvellut hotellimme tarjoaa asiakkailleen mukavia, tilavia hotellihuoneita sekä siistejä hostellihuoneita. Majoituksen hintaan sisältyy aina aamiainen.


Voit valita sopivan huoneen tarpeidesi ja matkabudjettisi mukaan. Hotellissamme on kaikkiaan 70 vuodepaikkaa. Tutustu majoituspalveluihimme ja varaa huoneesi!

Tee varaus tai kysy lisää

Hotellihuoneet

Hotellihuoneemme tarjoavat majoittujille tilaa ja omaa rauhaa. Kaikki viihtyisät hotellihuoneemme ovat allergiaystävällisiä.


Hotellihuoneissa on hyvä varustus: muun muassa televisio, minibaari sekä oma suihku ja wc. Huoneen hintaan sisältyy aamiainen seisovasta pöydästä.


Osassa hotellihuoneista on kiinteä lisävuodepaikka. 

Hostellihuoneet

Hotellihuoneita edullisemmissa hostellihuoneissa on kaikki tarvittava mukavaan yöpymiseen. Huonehintaan sisältyy myös aamiainen. 


Kaksi erillistä hostellihuonetta muodostavat soluhuoneiston, jossa on yhteinen suihku ja wc huoneiden eteisosassa. Hostellimajoitus sopii hyvin esimerkiksi perheille ja ystäväporukoille, jotka jakavat mielellään yhteiset kylpyhuonetilat.

Majoitushinnat per vuorokausi:

Hinnasto

 • Kahden hengen hotellihuone

  105,00 €

 • Yhden hengen hotellihuone

  83,00 €

 • Kahden hengen hostellihuone

  80,00 €

 • Yhden hengen hostellihuone

  60,00 €

Kansainvälisellä ja kotimaisella hostellikortilla saat 10 % alennuksen majoitushinnasta, kun esität sen saapuessasi.

 

Voit varata majoituksen Toholammilta, Sykäräisen kylästä, joko online-varausjärjestelmän kautta tai puhelimitse numerosta 
040 687 7650. Kysy rohkeasti lisätietoja palveluistamme – vastaamme tiedusteluihin mielellämme!